I. Adatvédelmi irányelvek

A Geoládák alkalmazás a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület (MGKE) adatbázisára épülő geoláda térkép. A program által kezelt adatok kizárólag a játék gyakorlásához kötődnek, ezen túlmenő céljuk nincsen.

I.1. Az alkalmazás az alábbi rendszer szintű eszközöket és szolgáltatásokat használja

I.2. A kezelt adatok tételes felsorolása és azok felhasználási módja

I.3. A kezelt adatok felhasználása

I.4. Szenzitív adatok kezelése

A Geoládák alkalmazás semmilyen adatot nem kér be, nem kezel és nem is tárol a felhasználóinak a nemével, életkorával, családi állapotával, vagyoni helyzetével, egészségi állapotával, politikai és vallási meggyőződésével, szexuális irányultságával, végzettségével, állampolgárságával, nemzetiségi hovatartozásával és egyéb szenzitív adataival kapcsolatban.

II. Felhasználási feltételek

1. A Geoládák alkalmazás (szoftver, a továbbiakban: "alkalmazás") telepítésével Ön maradéktalanul elfogadja az alkalmazás "Felhasználási feltételek", valamint "Adatvédelmi tájékoztató" elnevezésű tájékoztatóiban foglaltakat (a továbbiakban: "Szabályzat").
2. Az alkalmazás a szerzői jog által védett szellemi alkotás.
3. Az alkalmazásban megjelenített geoláda-adatok a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület (MGKE) szellemi tulajdonát képezik.
4. A Felhasználó kifejezetten tudomásul veszi, hogy az alkalmazás használata internetes adatforgalmat generál, amelyért a szolgáltató külön díjat számíthat fel.
5. Az alkalmazás a telepítés során tájékoztatja Felhasználót az alkalmazás által elérhető, mobiltelefont érintő funkciókra vonatkozó jogosultságokról, amelyeket Felhasználó tudomásul vesz és jóváhagy.
6. Kizárólag Felhasználó felelős az alkalmazásnak a mobil készülékén, vagy bármely egyéb alkalmas eszközön történő bármiféle használatáért.
7. Felhasználó nem jogosult az alkalmazást értékesíteni, módosítani, átdolgozni, bérbe adni, vagy bármilyen vagyoni előny elérése érdekében felhasználni.
8. A Felhasználó nem jogosult az alkalmazás, illetve az alkalmazás frissítésének, vagy ezek bármely részének, így különösen az alkalmazás által tartalmazott bármilyen adat másolására, a programkódok és egyéb technikai megoldások visszafejtésére, megváltoztatására, származékos program készítésére.
9. A Felhasználó kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja, hogy az alkalmazás használata kizárólag a saját felelősségére és kockázatára történik.